Известие

Collapse
No announcement yet.

Шум в компресора на кл. не е лагер.Помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Шум в компресора на кл. не е лагер.Помощ

Появи се странно ручене от компресора на климатика ,не е лагер щото е сменян скоро а и не ручи постоянно,само като загрее повече от 90гр.
    Няма нищо подобно в тЪрсачката сЪмнява ме че компресора може да си е отишъл. Дали някой е имал същия проблем и ако да може ли да помогне и подлежи ли на ремонт. Доколкото знам със загряването на компр. се увеличава и налягането в буталата му.
    sigpic98.ALFA 156 1.8 T.S. ALFA ROMEO 33 1.4 GT 1300 JUNIOR

Може и да не е от компресора. И при мен го имапе това. И аз мислех, че е компресора, но се оказа обтяжната ролка на пистовия ремък.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

и ролките са сменени,няма логика защото започва да се чува повече когато загрее хубаво.

Comment

Ами не знам.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

като изключих климатроника продължава ли да трака?
          Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Спира чува се само на вкючен кл.или е компресора или динамото се товари като е вкл.

Comment

отиди на доктор
              Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Откъде си колега ??? Ако близо до Добрич заповядай да ти я прегледаме колата Занимаваме се само с автомобилни климатици Когато са ти сменяли лагера да ли всичко е било както хората?? В смисъл набиване на лагера ... слагане на зегерки... Може да са натегнали много съединителя и да опира в шайбата Когато ти зареждаха климатика масло сложиха ли ти ???
                156 1.8 T.S 144 hp '99
                Mazda 626 1.8 105 hp '92(bqga po4ti kolkoto alfata )

Comment

При мен имаше гаден звук, който се появяваше малко, след като пуснех климатика. Оказа се компресор. Смених го в сервиза във Враждебна, където изглеждат доста сериозни и се оказа, че е имало свръхналягане, заради запушен филтър на радиатора на климатика. Май се казва хидрататор, така ми се счу. Не ме интересува. Въпросният филтър струва 26,50 и е хубаво да се сменя на 2 години.
                  2014: Deutschland über alles

Comment

От Варна съм и утре ще идвам до добрич по работа някакви координати по точно да дадеш.
                    А въпросния филтър лесно ли се сменя,трябва ли да се източи фреона

Comment

За този филтър лесно може да се установи дали запушва Колега утре неработим ... аз мисля в 13:30 да съм на терапията за срещата
                      Колега nikolayyyyyyyy цял компресор.... какви пари ти излезе ... Нещо съмнително има в това честно казано Здраве да е вече си го сменил
                      156 1.8 T.S 144 hp '99

Comment

Първоначално публикувано от de4o
                        От Варна съм и утре ще идвам до добрич по работа някакви координати по точно да дадеш.
                        А въпросния филтър лесно ли се сменя,трябва ли да се източи фреона
                        Трябва да се източи фреона за да се смени този филтър Съмняваме да е от това
                        156 1.8 T.S 144 hp '99

Comment

колегата ninormal значи е по добре да званя когато се прибера от добрич ще гледам да е до 13:30 ще се видим на срещата.

Comment

Working...
                          X